YOUNG TEAMGREEN KAMPIOENEN

Wij zijn trots te kunnen melden dat we 4 kampioenenploegen hebben in onze rangen!   Onze u16A, u12B, u8A en u16  meisjes haalden de titel binnen.    Knap werk waarop wij als club uitermate fier zijn!  Het resultaat van een goede jeugdwerking.

u16A KAMPIOEN VAN VLAANDEREN

De u16A van Coach Marc Braeckmans speelden knap kampioen van Vlaanderen!   Geweldige prestatie die mag gezien worden.   Nice boys!

21 Mei kunnen ze in Lier kampioen van België spelen.   Veel succes jongens!

Proficiat aan de coach en zijn spelers!

u16A meisjes PROVINCIAAL KAMPIOEN

Ook onze meisjes u16A speelden kampioen in hun reeks.   Een dikke proficiat aan coach Thomas en zijn girls met hun prachtige seizoen!

u12B PROVINCIAAL KAMPIOEN

Onze benjaminsploeg van coach Pol (u12B) zijn kampioen van de provincie Antwerpen.   Dat hebben jullie geweldig gedaan kerels, dikke pluim aan de coach en zijn team!  Ze spelen ook nog de finale van de beker van Antwerpen, 12 mei in Borgerhout.

u10A PROVINCIAAL KAMPIOEN

 

Ook de microbenploeg van coach Pol zijn kampioen van Antwerpen.  Net zoals de benjamins eindigden ze op de eerste plaats in de A-reeks.    Een dikke pluim voor het knappe seizoen jongens!

 

We willen ook alle supporters bedanken voor hun steun!!

 

Verder strijden onze  U16B nog  tegen Turnhout om kampioen te worden! Coach Swa en zijn ploeg willen ‘minstens’ 100 supporters horen aanmoedigen, joelen en fluiten, spreek nonkels en tantes, neven en nichten, grootouders, buren en ‘lieven’ aan om massaal aanwezig te zijn!  En of het nu goud, zilver of brons wordt … we hebben een reden om er na de wedstrijd in te vliegen!  Geheel vrijblijvend kan er nadien gefeest worden in Grand Café Sneppenbos info en reservaties via dit mailadres: inges@skynet.be

zaterdag 5 mei om 14.00 – beslissende wedstrijd u16B – Sportpark Sneppenbos

u16B

GO TEAMGREEN!

 

 

 

Attachment