Wedstrijdverslag Seniors A

THISISBASKETBALL: VERSLAG TDM1 GUCO - OXACO

Op deze zondagmiddag was het de beurt aan Guco Lier en de bezoekers van Oxaco Boechout om aan hun seizoen te beginnen.

Gedurende de eerste helft deden de jongeren van de thuisploeg het goed en tijdens de rust hielden ze nog steeds vast in deze laag scorende affaire met de score van 30-37.

In het derde kwartaal trapten beide teams de boel in een hogere versnelling toen de jongeren van Guco Van Oosterwyck en Mennes de onderkant van het net begonnen te vinden. Helaas voor hen reageerde Oxaco - onder leiding van Van De Broek en Celis - in natura en ging Guco op weg naar het laatste kwart nog steeds op een achterstand van 58-66.

Oxaco begon dat laatste kwart met een 0-9 punt, wat de thuisploeg uitschakelde en de bezoekers naar de verdiende 74-93 overwinning leidde .

Nick Celis was onze Player of the Game voor de winnaars toen hij 24 punten (10-20 FG's) wegliep en 8 rebounds, 3 assists en 4 steals toevoegde in 35 minuten actie. Hij kreeg veel hulp van Bert Van De Broek die eindigde met 19 punten en 6 rebounds. Mark De Meyer en Hannes Reichardt scoorden beiden met 12 punten per stuk. Speciale vermelding ook voor de 17-jarige jongere Dennis Verlinden die in zijn TDM1-debuut 6 punten en 6 assists scoorde in 17 minuten actie.

Voor de thuisploeg waren het de nieuwkomers die voorop liepen met Dries Bogaerts eindigend met 16 punten en 8 rebounds, terwijl de jonge Joppe Mennes 15 punten, 4 rebounds, 6 assists, 3 steals en 2 blocks noteerde in een actievolle 29 minuten. van de bank. Vic Van Oosterwyck kwam binnen met 17 punten en 7 rebounds in de nederlaag. Bron: www.thisisbasketball.world tib game 1

tibtib

ma 5/10 12u02, door THISISBASKETBALL

Oxaco BBC Alle rechten voorbehouden.