Sportpaleis

Najaar 2018

Sportpaleis, Lotto Arena en Stadsschouwburg


Beste vrienden,

Na een zomer lang puffen en zweten kijkt uiteraard iedereen uit naar frissere tijden. Die komen ons ongetwijfeld tegemoet in het najaar en waar kan je die beter spenderen dan in het Sportpaleis, de Lotto Arena en de Stadsschouwburg?

De activiteiten zijn verdeeld onder de verenigingen en er staat weer heel wat moois op het programma. Wat valt er zoal te verwachten? Er is een resem Belgisch met Oscar and the Wolf, Hooverphonic, Bazart en Dimitri Vegas & Like Mike. Internationale acts ontbreken natuurlijk ook niet met Shania Twain, Jason Derulo, Arsenal en Within Temptation. En dan zijn er een paar heel mooie shows in de Stadsschouwburg, want wie wil Carmen, Ry Cooder of Dita Von Teese nu niet zien?

We blijven op dezelfde manier werken: als we twintig mensen nodig hebben, krijgen de eerste twintig een korte bevestiging, de volgende tien komen op de reservelijst om afzeggingen op te vangen. De overige inschrijvers krijgen een melding dat het volgeboekt is. Die bevestiging zal je in de loop van augustus krijgen, dus niet per se vlak na je inschrijvingsmail.

Wanneer we van het Sportpaleis de juiste uren krijgen, sturen we je een geheugensteuntje met de exacte informatie. Let op, dat is vaak maar 2 of 3 dagen op voorhand.

Niet onbelangrijk om weten, de laatste tijd worden er veel vaker dan vroeger togen afgelast. Dat komt omdat het podium groter uitvalt dan verwacht, of omdat er heel veel of net heel weinig tickets verkocht zijn. We hebben zelf totaal geen controle over deze afgelastingen en we krijgen die informatie meestal ten vroegste een week voor het evenement. Vanaf het moment dat we het weten, verwittigen we de ingeschreven mensen zo snel mogelijk.

Op onze website www.oxacobbcvrienden.be kan je volgen hoeveel mensen er al ingeschreven zijn en op de reservelijst staan. Je zal er ook eventuele extra evenementen vinden.

Programma

evenement

datum

uitleg

Carmen – SBA

za 15/09

link

Jason Derulo – MID

vr 05/10

link

Shania Twain – TUN

wo 10/10

link

Ry Cooder – SBA

do 11/10

link

European Open – LS2

ma 15/10

link

Dita Von Teese – SBA

wo 17/10

link

European Open – LS2

za 20/10

link

Bazart – BUI

za 20/10

link

Oscar and the Wolf – MID

vr 26/10

link

Oscar and the Wolf – BUI

vr 26/10

link

Euromillions League: Charleroi – LS2

za 27/10

link

Within Temptation – MID

za 17/11

link

Night of the Proms – TUN

za 24/11

link

Arsenal – LS2

za 08/12

link

Dimitri Vegas & Like Mike – TUN

vr 14/12

link

Dimitri Vegas & Like Mike – BUI

vr 14/12

link

Euromillions League: Luik – LS2

vr 21/12

link

Dimitri Vegas & Like Mike – BUI

vr 21/12

link

Hooverphonic – LS2

vr 28/12

link

Mochten er evenementen zijn die je heel graag wil doen en die volzet zijn, of waar wij niet gaan tappen, dan kan je altijd een kijkje nemen op de website van onze collega’s van Oxaco Volley: https://office.clubplanner.be/OXACO. Zij zitten in dezelfde poule als wij, dus het werk dat je daar verzet, komt ook ten goede aan Oxaco BBC.

Je kan enkel via hun website inschrijven en dat ten vroegste dertig dagen voor het evenement in kwestie. Er is geen enkele garantie dat er bij hen nog wel plek zal zijn.

Wij hopen jullie weer massaal te mogen verwelkomen achter den toog!

Het Sportpaleisteam,

Dagny, Eddy, Ive en Jan

Copyright © 2018 Oxaco BBC Vrienden VZW, All rights reserved.
Je krijgt deze mail omdat je in het verleden meegewerkt hebt op een van onze evenementen.

Our mailing address is:

Oxaco BBC Vrienden VZW

Collegelaan 77 b1

Borgerhout 2140

Belgium

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by MailChimp